Marturii al pelerinilor

 • Am  avut șansa și plăcerea să particip la unul din  pelerinajele organizate în Grecia de PAX Travel sub îndrumarea dumneavoastră. Am ajuns în locuri în care m-am  încărcat sufletește. Am mers în Eghina la Sfântul Nectarie, ne-am închinat la „Brâul Maicii Domnului, am privit muntele Olimp și am trecut prin locuri pline de sfințenie.

  Multă  sănătate și succes! Doamne Ajută!

   

  Daniela O. – Ploiești
 • Pelerinajul in care am fost cu Pax Travel a fost o calatorie de suflet de neinlocuit. Mai bine de atât nu se poate, am vazut in cateva zile cele mai importante sfinte locuri ale Greciei si m-am inchinat la un numar mare de Sfinti. Dar mai mult decat atat, mi s-a parut unic modul de organizare, inchinatul la manastiri si faptul ca s-a dat ocazia unor oameni sa isi caute ajutor la multi sfinti odata. Nu voi uita nici unicitatea grupului format, in care s-au aflat oameni foarte aproape de Dumnezeu, grup in care consider ca eu am intrat nemeritat, oameni care mi-au aratat ce inseamna cu adevarat iubirea de Dumnezeu. Imi aduc mereu aminte de acel pelerinaj si nu il voi uita, iar pe cei ce i-am cunoscut atunci ii port in inima.

  Va multumesc pentru acel pelerinaj Pax Travel!

   

  Mihaela P. – Bucuresti
 • Un pelerinaj adevărat, urcuș duhovnicesc. Organizare și traseu f. f. f. bune. Toată stima colectivului de la Pax Travel, ghid și șoferi.

   

  Nicolae N. – Cluj-Napoca
 • Această excursie a fost bine organizată, informațiile au fost prezentate bine, pe înțelesul tuturor. Mulțumim și pentru răbdarea pe care ați avut-o.

   

  Lucia și Ioan D. – București