PELERINAJ ÎN ITALIA DE PRAZNICUL SFÂNTULUI NICOLAE 5-9 decembrie 2023 (5 zile / cu avionul)

Vă așteptăm cu bucurie alături de noi într-o călătorie duhovnicească închinată Sfântului Ierarh NICOLAE, MARELE FĂCĂTOR DE MINUNI, ocrotitorul familiilor creștine, vindecătorul bolilor sufletești și trupești, păzitorul călătorilor și al tuturor credincioșilor:
– Pelerinajul va avea ca punct central ORAȘUL BARI, locul în care se găsesc CINSTITELE MOAȘTE ALE SFÂNTULUI. Aici vom participa la slujbele ortodoxe închinate marelui Ierarh în zilele prăznuirii sale.
– Ne vom plimba în tihnă pe promenada orașului de pe țărmul Mării Adriatice, bucurându-ne de blânda climă mediteraneană.
– De asemenea vom vizita ORAȘUL VECHI (BARI VECCHIA) și CATEDRALELE San Nicola și Sfântul SABIN (cu moaștele Sfintei COLOMBA).

Pe lângă aceste obiective principale, vom avea posibilitatea să vizităm multe alte LOCURI MINUNATE din SUD-ESTUL ITALIEI, pline de frumusețe și încărcate de istorie și credință:
– orașul de poveste ALBEROBELLO cu faimoasele căsuțe ”trulli” unice în lume;
– MATERA, un loc aparte, cu vestitele “sassi” (locuințele săpate în stâncă), aflate în vecinătatea peșterilor-biserici locuite cândva de monahii bizantini, acum monumente UNESCO;
– Impunătoarea Catedrală din orașul TRANI, unde sunt cinstiți Sfinții NICOLAE PELERINUL și MUCENIȚA FEVRONIA. Plimbare prin zona veche orașului (fortul Sfântului Antonie, etc);
– Străvechiul oraș maritim MONOPOLI, CATEDRALA cu ICOANA MAICII DOMNULUI făcătoare de minuni; plimbare în zona Portului Turistic;
– LOCOROTONDO, un orășel fermecător, cu case tradiționale albe și acoperișuri de piatră, una dintre bisericile de aici găzduiește moaștele Sfinților RUFIN și VICTOR;
– Satul tradițional GRAVINA cu al său Pod-Apeduct închinat Maicii Domnului și BISERICUȚELE RUPESTRE;
– Pitoreasca localitate POLIGNANO A MARE, Catedrala găzduiește părticele din moaștele SF. MC. VITUS; plaja și țărmul stâncos al mării sunt peisaje de neuitat.

Costul pelerinajului – 590 de euro, cu toate cheltuielile incluse: biletul de avion și taxele de aeroport, transportul terestru în Italia, cazările la hotel, intrarea la obiective, însoțitorul de grup cu pregătire teologică. (Vom călători cu un grup mai mic, fapt ce aduce o serie de avantaje importante pentru pelerini).

Pentru informații, înscrieri și detalii complete despre această călătorie:

Telefon & WhatsApp: 0771440036

https://www.paxtravel.ro/contact/

Vă așteptăm cu drag și vă rugăm să împărtășiți celor interesați!

error: Content is protected !!