5-9 decembrie 2019 PELERINAJ ÎN ITALIA DE PRAZNICUL SFÂNTULUI NICOLAE

PELERINAJ ÎN ITALIA DE PRAZNICUL SFÂNTULUI NICOLAE

5-9 decembrie 2019 (5 zile / cu avionul)

Vă așteptăm cu drag alături de noi într-o călătorie duhovnicească închinată Sfântului Ierarh NICOLAE, MARELE FĂCĂTOR DE MINUNI, ocrotitorul familiilor creștine, vindecătorul bolilor sufletești și trupești, păzitorul călătorilor și al tuturor credincioșilor.

– Pelerinajul va avea ca punct central ORAȘUL BARI, locul în care se găsesc CINSTITELE MOAȘTE ALE SFÂNTULUI. Aici vom participa la slujbele ortodoxe închinate marelui Ierarh în ziua prăznuirii sale. 

– Ne vom plimba în tihnă pe promenada orașului de pe țărmul Mării Adriatice, bucurându-ne de blânda climă mediteraneană.

– De asemenea vom vizita ORAȘUL VECHI (BARIVECCHIA), Catedralele San Nicola și Sfântul Sabin (cu moaștele SF. COLUMBA).

Pe lângă acest obiectiv principal, vom avea posibilitatea să vizităm multe alte LOCURI MINUNATE din SUD-ESTUL ITALIEI (Regiunea Puglia), pline de frumusețe și încărcate de istorie și credință:

– orașul-poveste ALBEROBELLO cu faimoasele căsuțe ”trulli” unice în lume;

– MATERA, un loc aparte, cu minunatele grote locuite cândva de monahii bizantini, acum monumente UNESCO;

– 2 frumoase orășele vechi și pitorești de pe litoralul Mării Adriatice, POLIGNANO A MARE și MONOPOLI, cu peisaje de neuitat;

În limita timpului disponibil vom putea vizita și renumitele peșteri de la CASTELLANA GROTTE, precum și ALTE OBIECTIVE SURPRIZĂ.

 

Costul pelerinajului: 225 de euro + biletul de avion + programe opționale.

Pentru oferta completă și pentru rezervări:

Email: contact@paxtravel.ro

Telefon: 0771 44 00 36